Meist

Nii tore, et oled leidnud tee meie e-poodi! Tutvustan Sulle natukene kes me oleme ja miks me siin oleme.
Oleme üks tavaline Eesti perekond- Endine meremees, tervisliku elustiili austaja Piret. Endine meremees, praegune IT spetsialist ja suur jalka fanatt Silver ning meie lapsed Sandra ja Patrick.
Meie poe sünnilugu algas ühest vahvast perereisist kui leidsime lastele suunatud maiustuste brändi nimega Fruitfunk. Iga lapsevanem loodab, et tema laps teeks tervislikke valikuid, sööks rohkelt puu- ja köögivilju, liiguks piisavalt, veedaks palju aega värskes õhus. Fruitfunk maisutuste bränd on tervislik, ilma lisatud suhkruta ja mis peamine-lastele tuttavate tegelastega pakendites, et tervisliku valiku tegemine oleks veelgi lihtsam. Meie reisil olid Fruitfunk snäkid ideaalsed kaaslased igas olukorras- kui oli vaja lastel natuke tähelepanu kõrvale tõmmata, pikk sõit ees või kõht hakkas tühjaks minema.
Teine “beebi” sündis teadlikust valikust, lisada poe tootevalikusse midagi sarnast ka vanematele. Pika otsimise peale leidsimegi ta- BitesWelove on tervislik alternatiiv soolastele suupistetele.
Kõik brändid oleme siia poodi valinud väga hoolikalt! Esindame, austame ja armastame neid ja loodame, et meeldivad ka Sulle!
Toredat ostlemist!
P, S, P, S Funky Apple pere
Tagasi